Als je je kind (weer) wilt begrijpen

Niet meer constant de discussies wilt aangaan.

Je weer rust en gezelligheid terug wilt in huis.

Geen politieagent wilt zijn!

 

Ook als ouder heb je wel eens een vraag over de opvoeding of behoefte aan een luisterend oor. Opvoeden kan een zware taak zijn. Er kunnen (dagelijks) situaties voordoen waar je steeds weer spijt van hebt. Sta hier open voor; wat had je anders willen doen? Het bewust terugblikken op eerdere ervaringen kan helpen om het voortaan anders te doen. Je eigen opvoeding kan hierbij een rol spelen. Het kan zinvol zijn om hier bewust van te worden, zodat je patronen kunt veranderen. Het kan ook helpen als je als ouder de ontwikkelingsfase van je kind begrijpt. 

Wanneer je nieuwe inzichten wilt krijgen over jou als opvoeder, kies dan voor een kortdurend coach traject. Tijdens dit traject kijk ik samen met jou naar de mogelijkheden die bij jullie gezin passen.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het eerste en kosteloze kennismakingsgesprek bespreken we de hulpvraag in het kort en leg ik uit wat je kan verwachten.  De omvang van het traject hangt af van de hulpvraag of vragen.

De coach gesprekken kunnen plaats in de thuissituatie, daar waar jullie je thuis voelen. Ook kan het in mijn praktijkruimte aan huis.